Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som fungerer i alle nettlesere på alle plattformer. Listen under omfatter noe av det AKIT Webutvikling tilbyr kunder.

Nettsider og webdesign

I den moderne hverdag er et firma eller en organisasjon så og si usynlig uten å ha en nettside. Med en skikkelig nettside får du presentert deg til kunder og markedet får vite at du eksisterer. Jeg kan levere en pakke som passer for de fleste, men dersom du har spesielle behov så skreddersyr jeg din nye nettside til å passe dine behover perfekt!

Bruk av mobiltelefoner og nettbrett på farten øker stadig og derfor er det viktig å kunne tilby brukerne en god opplevelse enten de er på mobil, nettbrett eller pc. Jeg utvikler nettsider som fungerer i alle plattformer og gir brukeren best mulig opplevelse uavhengig av plattform.

Ønsker du kontakt med meg for oppgradering eller ny nettside, stiller jeg med utkast til ny løsning eller re-design av eksisterende hjemmeside.

Lager-, Booking- og kundesystemer

Har din bedrift et lager uten oversikt? Eller sliter dere med dobbeltbooking og dårlig oversikt?
Jeg tilbyr lager- og bookingsystemer slik at du kan ha 100% kontroll på hva som skjer, og kan bruke tiden din på det som virkelig teller - Fornøyde kunder.

Et skikkelig lagersystem gir deg full kontroll over vareflyten og du får oversikt over varer som har stor gjennomstrømming og må bestilles inn igjen ofte. Dette gir igjen gode økonomiske forutsetninger da pengene går til nødvendige produkter i stedet for produkter som det er mye av på lager.

Blogg

Drømmer du om å starte din egen blogg, men er ikke fornøyd med gratisløsningene som eksisterer i dag? Jeg skreddersyr din blogg slik at den blir akkurat slik du ønsker det, og du slipper reklame over alt. Velger du en skreddersydd bloggløsning sammen med et domenenavn har du alle forutsetninger for å lage en populær blogg som blir lest av mange.

Skreddersydde løsninger

Dersom du ikke klarer å plassere ditt prosjekt i en av kategoriene over så kan jeg skreddersy en løsning akkurat slik du vil ha det.

Andre tjenester

Blir du forvirret av ord som webhotell, webserver, domenenavn, database og hosting?
Som kunde hos AKIT Web-studio slipper du å tenke på dette. Jeg tar meg av alt det tekniske og får tjenesten din opp å gå, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg!

Dersom du har en ide som du går å tenker på, men som ikke er nevnt her - ikke nøl med å kontakte meg! Jeg ønsker å tenke sammen med deg for å realisere dine ideer!