Tjenester - Nettsider og Webdesign

Nettsider og webdesign

I en hverdag som vi er i nå så vil man være så og si usynlig dersom man ikke profilerer seg på internett. Jeg er opptatt av å lage brukervennlige og gode nettsider for din bedrift, organisasjon eller forening.

Prosessen starter med en dialog der vi blir enige om fargevalg, hvilket oppsett og struktur du ønsker. Deretter vil jeg lage et førsteutkast som vi kan jobbe videre med, og dine ønsker og innspill blir tatt med i videre endringer. Du blir fulgt opp underveis helt frem til nettsiden er ferdigstillt med design, farger, layout og innhold. Det eneste du trenger å gjøre er å levere ønsket innhold og tekst på siden.

På denne måten vil du få gode, fungerende og flotte nettsider som gjør deg synlig i markedet. Nettsidene er like gode på PC, nettbrett og mobil. (Responsivt design)

Når du er fornøyd med resultatet så blir nettsiden lansert og tilgjengelig for alle. Du kan administrere innhold på nettsiden selv og oppdatere informasjon når det passer deg. Dette kan jeg gjøre for deg dersom du ikke ønsker å gjøre dette selv.

 

Søkemotoroptimalisering (SEO) og sosiale medier

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en måte å optimalisere og finjustere nettsiden din slik at de blir synlige i søkemotorene som f.eks Google, Bing ol. En nettside utviklet av meg vil ha dette integrert fra start. Kombinerer man SEO og integrering mot sosiale medier som Facebook og Twitter, så har man alle forutsetninger for å lykkes på nett.

 

Hos meg kan du også inngå en drift og vedlikeholdsavtale slik at du ikke trenger å tenke på noen av de tekniske sidene ved å ha en nettside. Dette kan du lese mer om under Tjenester - Drift og vedlikehold.