Om meg

Om AKIT Webutvikling

AKIT Webutvikling er et enkeltpersons webutviklingsfirma startet i 2011 med et mål om å utvikle profesjonelle og moderne tjenester til en fornuftig pris for kundene mine.

Mitt navn er Aleksander Korneliussen og jeg har en brennende interesse for alt som har med digitale løsninger å gjøre. AKIT Webutvikling er ikke min fulltidsjobb, men jeg vil kun påta meg oppdrag som jeg vet at jeg kan fullføre. I min fulltidsjobb er jeg telemontør med fagbrev i IKT-servicefag og jobber med fiberleveranse, nettverk for privat og bedrift og alt som omhandler IT som kan være aktuelt. Dette gir meg også en bedre innsikt i hva bedrifter trenger og hvordan løsningene kan settes opp.

Jeg vil alltid lytte til dine behov og ønsker og du vil få et ærlig og fornuftig svar tilbake. AKIT Webutvikling har ingen selgere å forholde seg til, så du som kunde skal være trygg på at du ikke blir solgt en løsning som du strengt tatt ikke har behov for.

Uavhengig av om du er en stor bedrift eller et lite enkeltmannsforetak, en forening eller er idrettslag så er du velkommen til å kontakte meg for en hyggelig prat rundt dine prosjekter.